7 Reacties

 1. Frank Berghuis

  Gil is een op en top professional. Hij is van alle muziekmarkten thuis en stopt niet voordat het, binnen de gemaakte afspraken, perfect is. Zelfs demo’s klinken als een eindresultaat. Daarnaast is het gewoon een leuke gast en een feest om mee te werken.

  Antwoord
 2. Emilie Cleuver

  Met Gil werken is echt een feest! Ik heb voor een nieuw album van Mama DC heel veel verschillende percussiepartijen opgenomen. Dit was best een karwei maar er werd lekker snel en zeer efficiënt gewerkt, terwijl het tegelijkertijd ook heel relaxed aan toe ging. Tevens ook heel inspirerend omdat Gil zelf ook met goede ideeën komt. Na een hele dag studio verlaat ik de studio met veel energie. Ik kom er daarom ook zeer graag. Ik kan iedereen Subwavestudio’s heel erg aanbevelen.

  Antwoord
 3. Eve

  Superfijne studio. Een uurtje rijden doe ik graag om vervolgens een kwalitatief goede studiosessie met Gil aan te gaan. Zeer relaxte samenwerking en alles is mogelijk.

  Antwoord
 4. Katrien

  Een samenwerking met Gil is een absolute aanrader.
  Gil is een fantastische muzikant en producer. Hij gaat alleen voor het beste resultaat, haalt het beste uit je naar boven en neemt geen genoegen met minder. Misschien nog wel het allerbelangrijkste: hij is super aardig. Kortom: fijne samenwerking en een top resultaat!

  Antwoord
 5. Tim Oling

  Gil heeft mij enorm goed geholpen met de mix en mastering van mijn zelfgeschreven nummer Herinnering.
  Tevens denk hij ook met je mee en kent uiteraard alle knopjes.
  Nogmaals bedankt voor de goede service en de fijne samenwerking Gil!

  Antwoord
 6. TIjn Touber

  Lieve Gil, zonder jouw hulp, toewijding en kundigheid was onze CD “The Game of Life” nooit zo mooi geworden als dat het nu is. Bedankt man, ook voor de geweldige gitaarpartijen die je hebt toegevoegd aan onze sound. Wij raden iedereen aan om naar Subwave Productions te gaan. Gil Lopez heeft alle nieuwste programma’s, sounds en een geweldig gehoor om je te begeleiden en er echt iets eigens en moois van te maken. Hij is niet alleen een fantastische engineer en producer, maar ook een bevlogen muzikaal. En een toffe gast. En hij werkt supersnel!

  Antwoord
 7. Henk joop

  Eind vorig jaar een eigen single opgenomen bij Gil.
  Bloednerveus maar Gil trok mij er doorheen.
  Wat een vakman is hij, en wat heerlijk om in deze studio mijn droom werkelijkheid te laten worden.
  Genoten van mijn samenwerking met jou.’nooit meer alleen’ is alles geworden wat ik zo graag wilde.
  Thanks Gil

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *