5 Reacties

 1. Frank Berghuis

  Gil is een op en top professional. Hij is van alle muziekmarkten thuis en stopt niet voordat het, binnen de gemaakte afspraken, perfect is. Zelfs demo’s klinken als een eindresultaat. Daarnaast is het gewoon een leuke gast en een feest om mee te werken.

  Antwoord
 2. Emilie Cleuver

  Met Gil werken is echt een feest! Ik heb voor een nieuw album van Mama DC heel veel verschillende percussiepartijen opgenomen. Dit was best een karwei maar er werd lekker snel en zeer efficiënt gewerkt, terwijl het tegelijkertijd ook heel relaxed aan toe ging. Tevens ook heel inspirerend omdat Gil zelf ook met goede ideeën komt. Na een hele dag studio verlaat ik de studio met veel energie. Ik kom er daarom ook zeer graag. Ik kan iedereen Subwavestudio’s heel erg aanbevelen.

  Antwoord
 3. Eve

  Superfijne studio. Een uurtje rijden doe ik graag om vervolgens een kwalitatief goede studiosessie met Gil aan te gaan. Zeer relaxte samenwerking en alles is mogelijk.

  Antwoord
 4. Katrien

  Een samenwerking met Gil is een absolute aanrader.
  Gil is een fantastische muzikant en producer. Hij gaat alleen voor het beste resultaat, haalt het beste uit je naar boven en neemt geen genoegen met minder. Misschien nog wel het allerbelangrijkste: hij is super aardig. Kortom: fijne samenwerking en een top resultaat!

  Antwoord
 5. Tim Oling

  Gil heeft mij enorm goed geholpen met de mix en mastering van mijn zelfgeschreven nummer Herinnering.
  Tevens denk hij ook met je mee en kent uiteraard alle knopjes.
  Nogmaals bedankt voor de goede service en de fijne samenwerking Gil!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *